Free Download Kawih Cianjuran - Mupu kembang (asepsumardi) mp3


Kawih Cianjuran - Mupu kembang (asepsumardi)


MUPU KEMBANG RAJAMANTRI.wmv
Dua lagu Tembang Sunda dalam wanda Cianjuran, dibawakan oleh Nenden Dewi Kania juara pasanggiri Tembang Sunda DAMAS 2003.


Kacapi Suling - Kembang Tanjung Panineungan - asepsumardi


Kawih Cianjuran - Balebat (asepsumardi)
Dihaleuangkeun ku Ina Kosasih Diunggah ku Asep Sumardi ping 16 Maret 2012.


Kecapi Suling Cianjuran
Kecapi Suling Cianjuran - BestCollection - [email protected] Musik Terapi (Deep Meditation) untuk Otak Suntuk - Galaw - Emosian Temen paling sip saat Ngopi sambil Nerawang.. Not Recommended : Disetel...


Mupu Kembang-Tembang Sunda, Cianjuran...
Tembang sunda cianjuran, mupu kembang panambih Raja mantri. Juru mamaos: Ida Widawati & Barman syahyana.Alm Wilujeng ngadangukeun...


Kawih Cianjuran - Sunda Mekar (asepsumardi)


sunda cianjuran
kumaha daramang ? hehehehehe.


Kawih Degung Asih Abadi


Kacapi Suling Cianjuran Suara Parahyangan - Kembang Wera


Latihan Mamaos - Mupu Kembang & Lagu Panambih Tembang Sunda Cianjuran Laras Pelog - Toropongan


KOMPILASI INSTURMEN KACAPI SULING TEMBANG CIANJURAN
kUMPULAN INSTRUMEN KACAPI SULING TEMBANG CIANJURAN Tembang Sunda.


ANI SUKMAWATI - PAPATET MUPU KEMBANG - RAJAMANTRI - BUDAK CEURIK ([email protected])
LOKASI : KP. KERENCENG - DS. HEGARSARI - KEC. KADUNGORA - KAB. GARUT.


Tembang Sunda, Cianjuran, Jemplang Karang.
Tembang sunda cianjuran Judul lagu: Jemplang karang, panambih, Nyawang bulan. Juru mamaos: Ida Widawati..


TEMBANG - Mamah Dasimah
Album Cacandran.


Reumis Girimis Kasedih (Tembang Sunda Cianjuran); Mamah Dasimah & Didin S. Badjuri


Tembang Sunda Cianjuran Jurusan Karawitan ISBI Bandung
1. bubuka Kulu-Kulu 2. Mangu-Mangu 3. Mupu Kembang 4. Toropongan.


Mang Koko-KEMBANG TANJUNG PANINEUNGAN.wmv
Lagu bertema peristiwa Pager Bitis.. ....... masa pengepungan DI/TII Karto Soewiryo.


Kacapi Suling papatet, mupu kembang , jalan satapak
Kacapi Suling papatet, mupu kembang , jalan satapak. Sundanese relaxation music instrumental kacapi suling papatet.


Papatet, Mupu Kembang, Jalan Satapak


Tabuhan Gelenyu Mupu Kembang - Belajar Kacapi Tembang Sunda Cianjuran


SUNDANESE TRADITIONAL MUSIC - CIANJURAN - NENDEN DEWI KANIA - PAPATET, MUPU KEMBANG, RAJAMANTRI
Sundanese Traditional Music - Musik Tradisional Sunda - Kecapi Suling - Cianjuran Pelog. Vocal: Nenden Dewi Kania. Papatet - Mupu Kembang - Rajamantri. Mari kita lestarikan budaya sunda. Enjoy...


Tembang Cianjuran Nimang
Hapunten ka sadayana, sim kuring teu terang saha juru kawihna. Bilih aya nu uninga ka juru kawihna dina ieu kawih, mugi diwartoskeun.


TIEN ROSTINI - PAPATET MUPU KEMBANG - BUBULANG NUNGGAL ([email protected])


Tembang Sunda Cianjuran: Cinta Waas, Gawil, Rumingkang, Panutup Sengot
Penyajian tembang sunda cianjuran di TVRI Bandung kacapi indung: Asep Nugraha suling: Asep Wahyudin.


Tembang SUnda Cianjuran (waniwani)
Tembang SUnda Cianjuran (waniwani)


ANI SUKMAWATI - PAPATET MUPU KEMBANG - RAJAMANTRI - SOROPONGN ([email protected])
LOKASI : KP. KERENCENG - DS. HEGARSARI - KEC. KADUNGORA - KAB. GARUT.


Lagu Sunda Cianjuran
Wilujeng ngadangukeun.....PMH 2010....:)


Kawih Degung Kalakay Gupay
Degung Kawih Sunda Kalakay Gupay Ciptaan: Nano S. Vocal: Euis Wizaksmi dari album: Kalakay Gupay tahun 88.


kacapi tembang sunda cianjuran